Od početka smo znali da naš poslovni storytelling mora biti sveobuhvatan. Naši klijenti, njihove želje i poslovne potrebe, brzo su nas usmjerili prema programiranju, tj. IT razvoju. Da biste ispričali dobru poslovnu priču, preduvjet je da imate dobro mjesto odakle priča počinje. Ta su mjesta upravo vaša internetska stranica i stranice društvenih mreža. Uz to, ponekad je dobra ideja imati i dobru aplikaciju za pametne telefone.

Internetska stranica, uz prisustvo društvenih medija, često je prvo mjesto susreta s Vašom publikom. Danas zasigurno više nije potrebno objašnjavati zašto je neophodno imati internetsku stranicu i zašto ona mora biti dobro dizajnirana, brza i optimizirana – kako za pregledavanje na različitim uređajima i tako i za internetske tražilice (SEO).

Vaše postojeće stranice možemo redizajnirati i optimizirati, ali možemo izraditi i potpuno nove. Možemo osmisliti cijelu priču, napisati tekstove, stvoriti logotip, micrositeove ili cijelu internetsku kampanju koja će Vas predstaviti na način koji najviše odgovara Vašem poslovnom profilu, ali i profilu Vaše željene publike.

Bracha također razvija mobilne aplikacije, koje često mogu biti vrlo moćan alat za pripovijedanje poslovnih priča.

Ovo je QtouR – virtualni vodič, tj. mobilna aplikacija koju smo izradili za naše klijente u kulturnoj, kreativnoj i turističkoj industriji:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *