QtouR - virtualni vodič

Naši klijenti u kulturnoj, kreativnoj i turističkoj industriji tražili su napredan alat za kulturni storytelling.  Zato smo za njih stvorili QtouR.

QtouR – virtualni vodič  je mobilna aplikacija koja ujedno predstavlja najveću Brachinu kampanju i sveobuhvatnu storytelling platformu.

Ova napredna aplikacija omogućuje muzejima, galerijama ili turističkim zajednicama da svojim korisnicima pruže moderno multimedijalno i autentično iskustvo baštine. Koristeći najnoviju tehnologiju, QtouR zaista postaje pametan i stvaran vodič na Vašem dlanu, jer on prepoznaje objekte kojima se približite, daje preporuke zanimljivosti u blizini, poziva na interakciju i istraživanje, omogućuje povezivanje i dijeljenje doživljaja.

Posjetite QtouR

Za razliku od uobičajenih aplikacija i uređaja za kulturne ture, koji samo naglas čitaju tekstove na unaprijed programiran način, u QtouR-u je korisnik uvijek taj koji određuje i bira. QtouR sluša i odmah se prilagođava željama i interesima korisnika, pružajući mu informacije – u trenutku i na način koji mu najviše odgovaraju. Audio, video, tekstualni ili cjeloviti multimedijski vodiči, automatsko otkrivanje sadržaja u blizini ili informacije samo na zahtjev, preporuke ili navigacija do željenog mjesta…

“QtouR predstavlja revoluciji u modernim aplikacijama i vodičkim uređajima”

Saznajte više…

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *